V sredo 2. krog 1.DOL Radenska Classic – v goste prihaja DUOL

grb_za_clanke_novaKranj, 6. oktobra. Z današnjim dnem je startala prenovljena spletna stran www.oktriglav.si in upajmo, da bo tudi to dodatno pripomoglo k prvi zmagi Astec Triglava v novi sezoni. Tokrat v ŠD Planina prihaja ekipa Duol iz Ljubljane, ki je v prvem krogu izgubila proti prvemu favoritu rednega dela prvenstva – Ekipi Marchiol Vodi. Tekma bo na sporedu že jutri (v sredo), 7.10.2009 ob 20. uri, sodila pa jo bosta David Gril (Limbuš) in Sanja Miklošič (Maribor).

Gostje iz Ljubljane so v 1. krogu doživeli prepričljiv poraz proti Ekipi Marchiol Vodi, kar najbrž ni merilo njihove dejanske moči. V pripravljalnem obdobju so bili na medsebojni tekmi boljši Triglavani, a se je že v soboto pokazalo, da te tekme prav malo pomenijo, ko gre zares, poleg tega pa Ljubljančani takrat niso nastopili v kompletni postavi. 
Duol ima v postavi kar nekaj igralcev s prvoligaškimi izkušnjami, saj so Pokeršnik, Ogrizek, Palma, Novak in ne nazadnje tudi Jereb že igrali v prvi ligi v različnih zasedbah, ne smemo pa pozabiti tudi na Gregorja Perhaja, ki je lani igral v Kranju in jutrišnjega nasprotnika še kako dobro pozna. Skratka trener Damjan Marinko ima zbrano zanimivo posadko, ki bo verjetno kar trd oreh za domače.
Kranjčani so v soboto doživeli nepričakovan poraz proti UKO Kropi in so morali od šoka kar hitro priti k sebi. Glede na to, da so v pripravljalnem obdobju zelo dobro trenirali, pa bi se moralo to slej ko prej obrestovati tudi na igrišču in želimo jim, da se to zgodi že v sredo. Prav zato še posebej vabimo tudi vse zveste navijače in ljubitelje odbojke, da jim pridete pomagat na tribuno ŠD Planina tudi tokrat.