V modro skupino s 4, 2 ali 0 točkami?

SalonitKranj, 26. januarja. Kranjčani bodo po enoletnem premoru spet igrali v modri skupini lige Radenska Classic, vendar je pred začetkom drugega dela tekmovanja na sporedu še zadnji 18. krog prvega dela, kjer se bo odločilo, kdo bo zadnji šesti udeleženec modre skupine in katere ekipe bodo zasedle startne pozicije 4,5 in 6. Astec Triglav igra proti Salonitu Anhovo (tekma bo v soboto, 28.1.2012, ob 18. uri v ŠD Planina) in bo v primeru zmage na zadnji tekmi najmanj 5. po prvem delu.

SPORED – MODRA SKUPINA

Ekipe v drugi del ne odnesejo vseh osvojenih točk, ampak za 1. mesto 10 točk, za 2. mesto 8 točk itn. Kranjski odbojkarji bodo predvsem poizkušali enkrat tudi v Kranju prikazati takšno igro, ki smo jo že nekajkrat videli na gostovanjih, saj si domači gledalci to nedvomno zaslužijo. Če bodo pa zraven še osvojili vse 3 točke, pa temu sigurno ne bomo gledali v zobe. Vse tekme, ki še odločajo o razvrstitvi, se bodo začele ob 18. uri – poleg tekme v Kranju sta to še tekmi v Radovljici (UKO Kropa : Krka) in v Novi Gorici (GO Volley : Panvita Galex). Vsekakor pohvale vredna poteza vodstva tekmovanja in ekipe GO Volley-a, saj bo tako res samo športni boj odločal o končni uvrstitvi in  zadnjih udeležencih modre in zelene skupine.

Salonit
(foto: www.oksalonit.com)

Astec Triglav je v prvi tekmi v Kanalu osvojil dva niza in ni bil daleč tudi od zmage, zakaj je torej ne bi skupaj s pomočjo zvestih navijačev osvojili prav v soboto. Vabimo vas, da v čim večjem številu pridete spodbujat Triglavane in da se s skupno močjo zavihtimo čim višje pred nadaljevanjem prvenstva. Za vse zapečkarje pa kot ponavadi rezultat in statistika v živo na naši spletni strani.

LINK