Ali so Kroparji sposobni še enega presenečenja

Thumbnail PreviewKranj, 19. novembra. V soboto, 21.11.2009, bo ob 17:30 uri v dvorani SGŠ Radovljica tekma 10. kroga v ligi Radenska Classic med ekipo UKO Kropa in Astec Triglavom. Kranjčani so trenutno na drugem mestu prvenstvene lestvice in če želijo tu ostati, kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev.

Tu imajo vsekakor tudi Kroparji svojo računico, saj se po zmagi v prvem krogu letošnjega prvenstva proti Kranjčanom, ko je bilo to res prvovrstno presenečenje, želijo ta dosežek ponoviti. Verjetno te želje tudi niso tako nerealne, če se upošteva še torkova nič kaj blesteča predstava Kranjčanov proti Calcitu. Dejstvo je, da je ekipa Astec Triglava v povprečju zelo mlada in da so na ta način določena nihanja v igri povsem razumljiva.V isti sapi pa je potrebno poudariti še dejstvo, da dvakrat zapored tako slabe igre Kranjčani zelo verjetno ne bodo ponovili – vsaj v poteku letošnjega prvenstva in tekem v Pokalu Slovenije se to še ni primerilo.

Za vse tiste, ki ne boste mogli srečanja spremljati v Radovljici, pa bomo tudi tokrat spremljali rezultat v živo na naši spletni strani – upamo, da tokrat uspešneje kot pretekli vikend iz Nove Gorice.