Mladi Triglavani izgubljeni v prvaški megli

grb_za_clanke_novaPrvačina, 21. november. Druga ekipa Astec Triglava je v gosteh, v medlo odbojkarsko predstavo zasluženo izgubila z Ekipo Marchiol II s 3:0 (12, 18, 10).


ŠD Prvačina. Gledalcev: 23, Sodnika: Dugar, Vidmar.

Ekipa Marchiol II: Oberdank, Pišot, Markič, Gorkič (C), Gregorič, Vidmar, Buljič, Karnel, Pegan, Furlan, Nikolavčič, Rijavec (L).

Astec Triglav II: Kos 3, Arnež 3, Kalan, Klemenčič (C) 9, Mencigar, Zadražnik, Đurić 4, Krivec (L), Žibert, Hafner 5, Škarabot 5, Rezar 1; Trener: Maček.

Mlade igralce Astec Triglava je ob avtocestnem razcepu za Vipavsko dolino presenetila megla, iz katere pa očitno niso našli poti. Igralci Ekipe Marchiola II so kranjski ekipi zadali poraz, kakršnega že dolgo ne pomnimo. S povsem umirjeno igro z zelo malo napakami so v vseh treh nizih naredili vsaj dve seriji zaporednih točk, ki so Triglavane oddaljile od misli na uspeh. Igralci Triglava se bodo morali iz te grenke izkušnje čimveč naučiti in v lokalnem derbiju s Kamnikom prihodnjo soboto, pokazati drugačen obraz. V to verjamemo, saj slabše ne morejo igrati.