Predpraznični športni dogodek v Novi Gorici

Tudi zadnji predpraznični vikend v letu 2017 odbojke ne bo manjkalo. Članska vrsta Triglava gostuje v Novi Gorici, dekleta v 3.DOL zahod igrajo proti drugi ekipi Kopra, fantje gredo v Ljubljano, s tekmovanjem pa nadaljuje tudi druga ekipa deklic v mali odbojki.

Triglavani se bodo po uvrstitvi na finalni turnir četverice Pokala Slovenije v 11. krogu 1.DOL v Novi Gorici pomerili z ekipo Gen-I Volley. Goričane so v prvem srečanje v Kranju premagali s 3:0, naloga pa bo tokrat težja, saj ekipa še vedno ni povsem kompletna zaradi poškodb in bolezni. Tekma v Novi Gorici bo uvod v prednovoletni odbojkarski večer v Novi Gorici, kjer bo sledila še ženska tekma med Gen-i Volley in Luko Koper. Skratka na Primorskem se obeta športni praznik.

Dekleta v 3.DOL zahod bi sicer morale igrati tekmo z Luko Koper II v Kopru, a so zaradi koncerta v Kopru zamenjali domačina in igralo se bo v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna. Dekleta bodo boj svojo 5. zmago začela ob 15. uri. Fantje gostujejo v Ljubljani pri Črnučah ACH III.

Mlajše deklice druge kranjske ekipe pa bodo odigrale svoj drugi turnir v skupini Gorenjska A. Nasprotnice v dvorani Zlato polje v Kranju bodo vrstnice ŽOK Triglav II in Doors Bled.