V 3.DOL zahod tokrat uspešni dekleta in fantje

V 3.DOL zahod moški je ekipa Triglav Kranj II gostovala v Ljubljani pri Črnučah ACH III in zmagala s 3:0. Dekleta so igrala v Kranju, tokrat sicer v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna in odpravili Luko Koper II z izidom 3:1.

Z rezultatom 3:0 v nizih (25:20, 25:20, 25:18) so bili boljši od ekipe Črnuče Ach. Za ekipo Triglava so na gostovanju v Ljubljani nastopili: Gregor Pernuš, Janez Mohar, Matic Fajfar, Žiga Šircelj, Bor Omejc, Žak Lukšič, Jure Glamočanin in Miha Osojnik. V tekmi 10. kroga so igralci Triglava naredili preveliko število napak, kar bo potrebno v nadaljevanju sezone odpraviti, za boljšo uvrstitev na lestvici. 

Triglavanke so v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna odigrale tekma zadnjega kroga v prvem delu sezone. V goste je tokrat prišla ekipa Luka Koper II. V prvi polovici tekme so domače igralke dokaj gladko dobile prva dva seta. V drugi polovici tekme pa je v domači vrsti prišlo do nekaj nezbranosti, kar so gostje izkoristile in dobile tretji set. V četrtem setu sta se ekipi izmenjavali v vodstvu. Domače igralke pa so v končnici seta uspele obdržati zbranost in tako dobile tekmo. Končni rezultat: 3:1 (25:20, 25:17, 19:25, 25:22)